Lokalhistorisk Forening for Løgstrup og Omegn

LØGSTRUP OG OMEGNS LOKALARKIV

Formål

Foreningens formål er gennem formidlende virksomhed at fremme kendskabet til, og styrke interessen for Løgstrup og omegns historie.

Dette kan ske ved:

• At foreningen opretter og driver et lokalhistorisk arkiv i Løgstrup.
  • At samle, registrere og bevare arkivalier, billed- og lydoptagelser, trykt materiale og andre data uanset medium af ikke statslig proveniens med tilknytning til Løgstrup og omegns borgere, foreninger, virksomheder og institutioner i fortid og nutid. Små genstande kan i begrænset omfang indgå i arkivets samling.
  • At stille det indsamlede materiale til rådighed for offentligheden efter gældende regler for tilgængelighed.