Lokalhistorisk Forening for Løgstrup og Omegn

LØGSTRUP OG OMEGNS LOKALARKIV

Om Lokalhistorisk Forening for Løgstrup og Omegn

Løgstrup bogen D

Foreningen er stiftet den 30. april 2013, som en videreførelse af Løgstrup Historiegruppen, der har udgivet bogen "Løgstrup i 100 år".
Dækningen er udvidet til at også at omfatte Løgstrups omegn, defineret som Løgstrup skoledistrikt. (Løgstrup skoledistrikt omfatter sognene Vorde, Fiskbæk, Romlund og Tårup / Kvols)

Foreningen driver Løgstrup og Omegns Lokalarkiv, der har til huse på Vordevej 1B, 8831 Løgstrup. (Se mere HER)

Vi har allerede mange medlemmer, men vil gerne have flere til at støtte op om foreningen, du kan klikke på faneblad "Bliv medlem" for at se mere om hvordan du kan blive medlem.

Vi modtager også gerne materiale som du måske ville have smidt ud, du kan henvende dig til en af bestyrelsen. Eller møde op på arkivet i åbningstiden mandag (hverdage) kl. 14 - 17 (ferie lukket i juli måned).

Har du forslag til arrangementer, som kunne være aktuelt for dit område, så sende en mail til:
post snabela loegstrup-lokalarkiv.dk

Husk at, vi dækker hele Løgstrup skoledistrikt!