Generalforsamling 2017

Da Lokalhistorisk forening for Løgstrup og Omegn afholdt generalforsamling i Løgstruphallen, den 4. april 2017, var der, som vanligt, godt fremmøde, med omkring 60 personer.

GF 2017 1

GF 2017 2

Under generalforsamlingen aflagde formanden, Flemming Dollerup, beretning. Han kom bl.a. ind på at foreningen havde haft god fremgang i medlemstallet, der nu var oppe på 141. Også Facebookgruppen havde fået mange nye medlemmer, og var nu næsten på 200.

Han fortalte også om planerne for etablering af nye arkivlokaler i løbet af året. Og om en påbegyndt serie af historiske ”byvandringer” i foreningens område.

Der blev vist klip fra to videoer, fra en serie interviews med ældre personer fra området, foreningen er i gang med. De to klip handlede om det personerne kunne huske fra besættelsestiden. Og besættelsestiden var netop emnet for aftenens foredrag.
Foreningens årskalender for 2017, med billeder og historier fra lokalområdet, var blevet godt modtaget og solgt i 225 eksemplarer. Og planlægningen af 2018 kalenderen var i fuld gang.

Regnskabet udviste et overskud på 14.713 kr.

Ved valg til bestyrelsen, var der genvalg til Flemming Dollerup, Marianne P. Andersen, Gudrun Bjerregaard og Else-Marie Albrektsen, samt suppleanterne Egon H.  Pedersen og Anders Vestergaard.

Emnet for aftenens foredrag var ”Besættelsestiden i vores område”, Per Harritz fra Nr. Søby, fortalte bl.a. om våbennedkastninger og jernbanesabotage i området.

GF 2017 3  GF 2017 4

De to videoer, der blev vist under beretningen, kan ses under menupunktet Videoer

 

 

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner. Dit valg skal fornyes efter 3 dage.